Bh. pioniri se okupili u Zenici

Kamp će trajati do 25. januara

Bh. pioniri se okupili u Zenici

Endin Čaušević

U15 reprezentativci Bosne i Hercegovine okupili su se juče u Trening centru NS/FS BiH u Zenici.

Trideset igrača je u kampu, a već su odradili dva treninga u kampu koji će trajati do 25. januara. Selektor Zoran Erbez je prokomentarisao ovu reprezentativnu akciju:

"Dobro je što smo i ove godine nastavili praksu zimskih kampova za omladinske selekcije. Sigurno je da će nam ovo poslužiti da vidimo na kojem smo nivou trenutno i da selektiramo igrače koji će ove godine imati i nastupe u „U-15“ selekciji. Ovakva okupljanja nam pomažu da izaberemo one najbolje iako je ovo specifičan uzrast, gdje se stvari brzo mijenjaju.“

Erbez ističe da će ova generacija imati još okupljanja:

"Na ovom kampu imamo i dosta igrača iz dijaspore, ali tu su momci i iz domaćih takmičenja. Neki su prvi put u pionirskoj selekciji i raduje nas što ćemo moći da vidimo na koga možemo računati i u budućnosti. Naravno, nećemo stati sa ovim. Ove godine ćemo imati i najmanje pet utakmica, te ćemo sigurno imati priliku da vidimo na djelu još igrača, koji trenutno nisu tu".

Top Komentari

KamberAdi
Da se ne lažemo. Od 18 igrača pozvanih desetorica plate da igraju kakvih god da su fudbalskih kvaliteta Pozz
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi