Bh. sudije u Evropa ligi

Bh. sudije u Evropa ligi

Adnan Beganović

Utakmice 1. kola kvalifikacija UEFA Evropa lige sudiće i sudije iz Bosne i Hercegovine, prenosi službena stranica Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Glavni sudija na utakmici La Fiorita (San Marino) - Vaduz (Lihtenštajn), koja će biti odigrana 2. jula, biće Irfan Peljto iz Sarajava sa pomoćnicima Davorom Beljom (Mostar) i Harisom Bakovićem (Sarajevo). Darko Obradović iz Stoca biće četvrti sudija na ovom susretu.

Revanš meč između bugarskog Litex Lovecha i latvijske Jelgave 9. jula sudiće Edin Jakupović iz Bihaća, a pomagaće mu Senad Ibrišimbegović iz Travnika i Sreten Udovičić iz Prijedora, dok je četvrti sudija Ognjen Valjić iz Banjaluke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.