Bh. sudije u Izraelu i Andori
Pilav će biti četvrti sudija u Andori

UEFA Evropska liga

Bh. sudije u Izraelu i Andori

Susrete drugog pretkola UEFA Evropske lige sudiće i arbitri iz Bosne i Hercegovine, a na terene stadiona u Izraelu i Andori istrčaće dva sudijska para izu naše zemlje.

U prvom meču drugog pretkola Novo Panić, internacionalac iz Doboja određen je za glavnog sudiju meča Bnei Yehuda – Dinaburg koji će biti odigran u četvrtak (16. jula) sa početkom u 18.30 sati. Paniću će asistirati Dalibor Drašković i Adnan Alispahić, dok je četvrti sudija Robert Zrilić iz Banja Luke.

Drugi sudijski par iz naše zemlje putovaće u Andoru, gdje će 23. jula voditi rvanš meču između Santa Colome i Basela. Glavni sudija je Rusmir Mrković, kojem će asistirati Mujo Tutun i Drago Čule. Četvrti sudija je Elmir Pilav.

Evropska fudbalska federacija nije delegirali naše sudije za mečeve drugog pretkola Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti