Bibić:  U Vitezu mogu još više napredovati

Novi član NK Vitez

Bibić: U Vitezu mogu još više napredovati

S. Mlaćo

Elvis Bibić, prvo je pojačanje NK Vitez za drugi dio sezone.

 Ovaj 24-godišnjak u Vitez dolazi iz Metalleghea gdje je raskinuo saradnju na kraju prvog dijela sezone, a vjeruje da je dolaskom u Vitez napravio pravi potez.

"Želim da pomognem ekipi da što prije osigura opstanak u Premijer ligi. Trebala mi je promjena u svakom slučaju, a Vitez je klub na zdravim nogama i mislim da tu mogu još više napredovati, samo da me zaobiđu povrede", istakao je Bibić za SportSport.ba.

Vitez je polusezonu završio na devetom mjestu sa sa 20 osvojenih bodova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Naravno da će do kraja sezone biti neizvjesno, ali isto tako mislim da imamo dobru zalihu pred drugi dio sezone. U svakom klubu kojem sam bio do sada doživio sam puno lijepih iskustava, a nadam se da će tako biti i u novoj sredini", dodao je novi član NK Vitez Elvis Bibić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije