Bičakčić ne igra dva mjeseca

Maler mladog defanzivca Stuttgarta

Bičakčić ne igra dva mjeseca

Ermin Bičakčić (21), štoper Stutgarta, biće van terena dva mjeseca.

Mladić rođen u Zvorniku sjajno je počeo sezonu jer je na Kup utakmici protiv Vehena postigao gol već u 5. minutu, ali se povrijedio u 30. U pitanju je medijalni kolateralni ligament u koljenu i zbog toga Bičakčić mora mirovati sve do početka oktobra.

Bičakčić je već četvrti odbrandbeni fudbaler Stuttgarta koji se povrijedio jer su van stroja i Serdar Tasci, Georg Niedermeier i Matthieu Delpierre tako da je trener Labbadia na velikim mukama pred meč prvog kola sa Schalkeom. Podsjetimo i da je Bičakčić odigrao 1 meč za Njemačku U18 i 4 susreta (1gol) za Bosnu i Hercegovinu U19.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.