Bičakčić propušta okršaj sa Bayernom

Problemi za Hoffenheim

Bičakčić propušta okršaj sa Bayernom

Bh. defanzivac Ermin Bičakčić, kako stvari stoje, neće biti na raspolaganju Hoffenheima u meču protiv Bayerna.

Hoffenheim će u petak na otvaranju drugog dijela sezone na Rhein-Neckar Areni ugostiti Bavarce, a u ovom meču domaći će biti oslabljeni neigranjem Bičakčića, što je objavio i ugledni tamošnji list Bild.

Bilo je to i za očekivati, pošto se Bičakčić tek prije dva dana uključio u trenažni proces Hoffenheima nakon što je prethodno odsustvovao zbog jake prehlade, a njegovo mjesto u sastavu bi trebao zauzeti Hubner.

Bit će to svakako veliki hendikep za trenera Juliana Nagelsmanna, pogotovo ako se uzme u obzir da je Bičakčić tokom prethodnih mjeseci bio jedan od najboljih u redovima Hoffenheima, što je prepoznao i Kicker uvrstivši ga u idealnu momčad polusezone.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Svaki meč za Hoffenheim će u nastavku sezone biti od iznimne važnosti u borbi za Ligu šampiona, što je označeno kao prioritet.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi