Bičakčić: To što smo izgubili od BVB-a ne olakšava situaciju
Bičakčić u duelu sa Robertom Lewandowskim

Zmaj nakon poraza od Borussije

Bičakčić: To što smo izgubili od BVB-a ne olakšava situaciju

Fudbaler Eintrachta Braunschweiga u nisu uspjeli izbjeći 13. ovosezonski poraz. U okviru premijerne utakmice 19 kola Bundeslige u kojem su Lavovi našeg Ermina Bičakčića na svom su terenu poraženi sa 2:1 od viceprvaka Njemačke i Evrope Borussije iz Dortmunda.

Reprezentativac BiH na terenu je proveo svih 90 minuta, a iako je tim Torstena Lieberknechta imao igru, pogotovo na početku drugog poluvremena, a te uspio stići do izjednačenja, do kraja nije imao snage da sačuva pozitivan rezultat. Sreća je na kraju pa su domaći na golu imali raspoloženog Daniel Davarija koji je u nekoliko navrata „skidao“ gotovo nemoguće, pa su Milioneri slavili tek sa 2:1.

"Trebali smo našu igru krunisati još jednim golom. Ono što je pozitivno iz ove utakmice jeste što iz nje može izvući dosta sampouzdanja, ali ipak je razočaravajuće to što smo izgubili. To što smo izgubili od vicepraka Njemačke, to me uopšte ne interesuje, niti olakšava situaciju", rekao je bh. reprezentativac nakon poraza u kojem je protiv opasnog napada BVB dobio 56% duela.

Lavovi su nakon 19 kola i dalje posljednjeplasirana ekipa Bundeslige i do kraja sezone im predstoji žestoka borba za opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti