Bičakčić trenirao sa langetom, želi nastupiti protiv Bayera

Uprkos povredi ruke

Bičakčić trenirao sa langetom, želi nastupiti protiv Bayera

Fudbalski reprezentativac BiH Ermin Bičakčić u okviu 27. kola zadobio je povredu šake, a iako su mnogi mislili da će zbog povrede u duelu njegove ekipe sa Manizom, defanzivac Lavova je već danas trenirao, ali sa bandažiranom rukom, tačnije langetom.

Eintracht iz Braunschweiga bori se grčevito kako bi sačuvao bundesligaški status, a treneru Torstenu Lieberknechtu najbolji sportista  Braunschweiga u 2013. godini itekako je potreban pred teško gostovanje kod Bayer Leverskusena.

Pored našeg reprezentativnog štopera za utakmicu sa Apotekarima,  kapitena naše reprezentacije Emira Spahića, zbog povreda su upitni Marc Pfitzner i Marcel Correia.

"Bilo je dobro danas, ali ni trening nije bio pretjerano zahtjevan", rekao je nakon današnjeg treninga u kojem je trenirao sa bandažiranom rukom 24-godišnji reprezentativac BiH i defanzivac Eintrachta Ermin Bičakčić. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.