Bičakčićevi Lavovi protiv Mujdžinog Freiburga 11. januara

Prijateljski susret Zmajeva

Bičakčićevi Lavovi protiv Mujdžinog Freiburga 11. januara

Svi bundesligaši su startali sa pripremama za nastavak sezone u fudbalskom prvenstvu Njemačke, a Zmajevi koji igraju u najelitnijem rangu njemačkog fudbala već su nekoliko dana na pripremama širom zemaljske kugle.

Posljednjeplasirana ekipa Bundeslige nakon 17 odigranih kola, Eintracht iz Braunschweiga našeg Ermina Bičakčića, nalazi se na pripremama u Španiji, a jučer su Lavovi u svom prvom prijateljskom susretu sa minimalnih 1:0 savladali holandski Heracles.

Na pripremama u Španiji nalazi se i ekipa Freiburga sa kojom konačno punim kapacitetom radi i trenira Mensur Mujdža. 

Eintracht i Freiburg trebali bi odigrati međusobni prijateljski susret 11. januara, ali tačan termin i odigravanja ovog prijateljskog susreta još nije poznat, iako je potvrđeno na službenoj internet stranici Freiburga da će se susret igrati u Chiclani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.