"Biće golova, a više u Željinoj mreži"

Denis Čomor uoči derbija

"Biće golova, a više u Željinoj mreži"

A. Beganović

U okviru 26. kola večeras će na Koševu 97. vječiti derbi odigrati dvije najveće bosanskohercegovačke momčadi, Sarajevo i Željezničar.

Nakon 25 kola Željezničar se nalazi na 2. mjestu premijerligaške tabele, dok je bordo momčad plasirana samo jedno mjesto ispod, pa je ovaj derbi i od velike važnosti za obje momčadi.

Mladi defanzivac Sarajeva, Denis Čomor, sa velikim nestrpljenjem očekuje prvi sudijski zvižduk.

"Za ovakve utakmice se živi. Sa velikim nestrpljenjem očekujem prvi sudijski zvižduk. Igramo na domaćem terenu, pred najboljim navijačima i u ovom susretu smo favoriti. Samo nas pobjeda interesuje i smatram da ćemo do iste i doći. Željezničar je kvalitetan i toga smo svi svjesni, no u ovom trenutku smo mi ipak bolji", rekao je Čomor za SportSport.ba.

"Očekujem dobru igru obje momčadi i spektakl na tribinama. Uvjeren sam da ovaj derbi neće završiti bez golova kao prethodna dva. Dodatni motiv nam je i borba za Evropu i veoma nam je bitno da naši navijači stadion napuste zadovoljni. Imam osjećaj da će biti golova, ali mnogo više u mreži Željezničara", dodao je Čomor.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.