Biće teško sa Sheriffom, ali ne nemoguće

Šehić prognozira duel EL

Biće teško sa Sheriffom, ali ne nemoguće

Bivši golman sarajevskog Željezničara Ibrahim Šehić vjeruje kako njegova bivša ekipa protiv Sheriffa može izboriti plasman dalje, ali da će to biti teško i za ostvariti.

Šehić je prije desetak dana prešao u tursku ekipu Mersina iz sarajevskog Željezničara, koji će 14. jula na stadionu "Asim Ferhatović Hase" u okviru drugog pretkola Evropske lige dočekati moldavskog predstavnika Sheriffa.

Bivši golman Željezničara neće moći pomoći svojim nekadašnjim saigračima, ali vjeruje kako plavi i bez njega mogu proći moldavsku ekipu.

"Jako je dobro za Želju što prvu utakmicu igramo kući, jer se tada može napraviti dobar rezultat. Mislim da će atmosfera na stadionu biti odlična, što može viti ključno u ovakvim utakmicama", kaže Šehić za SportSport.ba.

"Ako bi Željo izborio dobar rezultat u Sarajevu, onda bi se u revanšu u Moldaviji i dalo šta napraviti. Realno, biće sigurno jako teško, ali ne sumnjam da će moji bivši saigrači pružiti svoj maksimum i svijetla obraza se predstaviti u Evropi", dodao je Šehić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.