Bičo poručio njemačkom listu: Potreban vam je godišnji odmor

Nakon lažnih natpisa

Bičo poručio njemačkom listu: Potreban vam je godišnji odmor

Prema pisanju njemačkog lista "Stuttgarter Nachrichten" odnos između bh. reprezentativca Ermin Bičakčića i njegovog trenera nije najbolji, tačnije da su zategnuti.

Navode pomenutog medija defanzivac fudbalske reprezentacije, koji se još uvijek nalazi na odmoru demantovao je putem svog zvaničnog Twitter profila.

"Da,da...svijet medija i njihove laži. Mislim da vam je potreban godišnji odmor. Markus Gisdol i ja imam jedan odličan odnos. On je razlog zbog kojeg sam uopšte stigao u Hoffenheim. Tačka", napisao je bh. reprezentativac, očito jako ljut zbog netačnih natpisa u pomenutog lista. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti