Bielsa: Hvala Guardioli na lijepim riječima

Atheltic Bilbao dočekuje Valenciju bez Llorentea

Bielsa: Hvala Guardioli na lijepim riječima

M. Skaka

Athletic Bilbao će večeras igrati protiv Valencije bez napadača Fernanda Llorentea, potvrdio je trener ovog kluba Marcelo Bielsa.

"Biti treći u Primeri je bez sumnje veliki uspjeh.", rekao je trener Bielsa na press konferenciji. "Bilo bi nefer izdvajati nekog od igrača kada govorimo o tom uspjehu, jer su oni čvrsta i solidna ekipa i svi su na sličnom nivou."



Bielsa je govorio i o žrijebu Evropske lige u kojem je njegov klub za protivnika dobio Schalke 04.

"Zadovoljan sam protivnikom kojeg smo dobili, ali isto bih rekao koga god da smo izvukli. Ono zbog čega sam zadovoljan jeste to što još uvijek igramo Evropsku ligu. Igračemo protiv ekipe iz Njemačke, što uvijek obećava težak susret. Dobro je igrati protiv ovakvih, vrlo kvalitetnih ekipa. Igraćemo protiv tima za koji je Raul odabrao da igra, a to znači da sa njima nema šale."

Na kraju, Bielsa je komentarisao izjavu Guardiole koji je rekao da je on najbolji trener na planeti.

"Veoma sam polaskan. Želim mu se zahvaliti na lijepim riječima.", završio je trener Baskijaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije