Bielsu trenutno ne zanimaju razgovori o novom ugovoru

Bielsu trenutno ne zanimaju razgovori o novom ugovoru

Edmir Škorić

Marcelo Bielsa, argentinski stručnjak koji se dodatno proslavio eliminiranjem engleskog Manchester Uniteda s Athletic Bilbaoom u Evropskoj ligi, odbio je razgovarati o produženju ugovora s Baskijcima i sve se više spominje kao novi trener Intera.

Bielsa je Athletic odveo u četvrtfinale Evropske lige, gdje će se za polufinale boriti sa Schalkeom. Španci su u osmini finala u dvije utakmice bili bolji od trofejnog engleskog kluba Manchester Uniteda.

Sada je, navodno, Argentinac velika želja Interovog predsjednika Massimora Morattija, čiji klub tone sve dublje i dublje odlaskom Josea Mourinha.

"Ne želim sada o tome polemizirati. To me pitanje stavlja u dosta neugodnu situaciju. To je pitanje koje mijenja raspoloženje unutar momčadi. O takvim stvarima se govori na kraju sezone kada su svi rezultati crno bijelom", izjavio je Bielsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.