Šehić odbranio penal Pukkiju, ali nedugo nakon toga Finska povela

Gosti imaju vodstvo

Šehić odbranio penal Pukkiju, ali nedugo nakon toga Finska povela

E. Škorić

Nogometna reprezentacija Bosne i Heregovine u ovim trenucima igra jako važan meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

BiH je u Zenici domaćin Finskoj, koja nas je dosta mučila u ranijim mečevima, a čini se da ćemo i danas imati velikih problema.

Iako smo imali dvije dobre šanse u prvih 20-ak minuta, Finci su bili bliže golu. Pjanić je skrivio penal nakon što ga je lopta pogodila u ruku, ali nas je Ibrahim Šehić spasio.

Sjajnom odbranom zaustavio je udarac Pukkija, no nažalost ubrzo su gosti ipak došli do gola. Pukki je centrirao s desne strane, a Forss zabio za vodstvo Finske. 

Top Komentari

Klavan
Nažalost bošnjoci nemaju šta tražiti protiv Finske. Fudbal jednostavno nije sport za p0turice. Za njih su natjecanja u savijanju pita i jedenju bureka, ili možda razbijanje daski gloovoom.
5 30
YaSSaL
Pjanic igrac manje, cak i prije penala.
29 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije