Zmajevi trenirali na Grbavici, Pjaniću uručena nagrada

Pred duel sa Francuskom

Zmajevi trenirali na Grbavici, Pjaniću uručena nagrada

Haris Zilić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je trening na stadionu Grbavica pred sutrašnji duel sa Francuskom.

Atmosfera u našem timu je odlična. Svi igrači su raspoloženi i nadaju se dobrom izdanju protiv aktuelnih svjetskih prvaka.

Na press kofnerenciji Elvir Rahimić jedan od pomoćnika selektora Peteva, izjavio je da sutra nema puno razmišljanja i da će Zmajevi istrčati u najjačem sastavu.

Prije večerašnjeg treninga, Miralemu Pjaniću je uručena i nagrada obzirom da će sutra upisati 100. nastup u dresu reprezentacije.

Top Komentari

Bordoakapitar
Prosjecan igrac koji je zalutao u Barcelonu i lige petice opcenito. Ali sretan je Pjanic jer mu dijete pada u trans kada cuje Mileta Kitica. Kada seljak dodje do miliona onda je on samo seljak sa nilionima i nista vise...
4 18
BBB25
Sutra će ljubilarni 100. put da se šeće po terenu k'o po korzu
6 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi