Bijeljina dobija sportski centar

Prilika za djecu da se bave sportom

Bijeljina dobija sportski centar

Gradonačelnik Bijeljine, Mićo Mićić, razgovarao je juče sa vršiocem dužnosti generalnog sekretara Fudbalskog saveza Republike Srpske, Goranom Ćejićem, i ekspertom za infrastrukturu Fudbalskog saveza BiH, Nihadom Hodžićem, o nastavku aktivnosti na proširenju kompleksa Gradskog stadiona u okviru projekta “FIFA hettrik gol”.

Bijeljina će realizacijom ovog projekta dobiti novi fudbalski teren sa prirodnom travom i dva pomoćna terena sa vještačkom travom, kao i Istočnu tribinu na najvećem sportskom objektu u gradu.

"Fudbalski savez Republike Srpske, posredstvom Fudbalskog saveza BiH, raspolaže sredstvima namijenjenim lokalnim zajednicama koje žele da se prijave za dobijanje novca za izgradnju fudbalskih terena. Prijava Grada Bijeljina je prihvaćena i očekujemo da će u narednom periodu ovaj grad dobiti sredstva za uređenje Gradskog stadiona, odnosno izgradnju novih fdubalskih terena u okviru novog sportskog centra", naveo je Ćejić.

Ekspert za infrastrukuru Fudbalskog saveza BiH, Nihad Hodžić, istakao je da je u Bijeljini planirana i izgradnja reflektora na Gradskom stadionu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Želja nam je da unaprijedimo uslove za igranje fudbala u našem Gradu. Realizacijom najavljenih projekata naš Grad će dobiti sportski centar sa pet terena i sedam svlačionica, što će omogućiti da se veliki broj djece bavi sportom", istakao je gradonačelnik Mićić.

Sportski centar će se graditi pored Gradskog stadiona, a do Gradskog stadiona i planiranog Sportskog centra biće izgrađen i novi pristupni put. Za projekat izgradnje Sportskog centra Bijeljina će od Fudbalskog saveza Republike Srpske dobiti 500.000 konvertibilnih maraka.

Promo

Top Komentari

Benjamingst
Cim obecavaju puno nije dobro.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi