Bijeljinci vrijedno rade na Kupresu, Žižović optimista

Radnik se sprema za novu sezonu

Bijeljinci vrijedno rade na Kupresu, Žižović optimista

S. Mlaćo, foto: S. Mlaćo

Nogometaši Radnika od ponedjeljka se nalazi na Kupresu gdje će obaviti glavni dio priprema za novu sezonu Premijer lige. Bijeljinci će na Kupresu boraviti deset dana, a u četvrtak će odmjeriti snage protiv prvaka Zrinjskog, te nešto kasnije protiv GOŠK-a.

Današnjem treningu prisustvovali su i dvojica novajlija Tarik Isić i Josip Šantić koji će u toku današnjeg dana ili sutra ujutro i zvanično postati novi članovi Radnika.

Žižović na raspolaganju ima samo dva golmana te će u narednim danima stići i pojačanje na golmanskoj poziciji, a nezvanično to bi mogao biti Nemanja Trkulja, koji je posljednji angažman imao u redovima bnjalučkog Borca.

Trener tima iz Bijeljine istakao je za SportSport.ba da Radnik na Kupresu ima odlične uslove za rad, te da je lista pojačanja bar za sada zaključena.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"To je to 95 posto što se tiče igračkog kadra za narednu sezonu, a možda eventualno da se pojavi kvalitetan igrač u veznom redu ili užem dijelom odbrane, možda kao neka zamjena za Beširovića. Cilj je da budemo stabilan prvoligaš i da ne uđemo u borbu za opstanak, te napravimo još nekoliko kvalitetnih igrača koji će napraviti izlazni transfer iz FK Radnik ", jasan je bio šef struke Radnika.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi