Bijesni Ronaldo pokušao "udariti" pomoćnog sudiju

Nije ga htio gol protiv Legije

Bijesni Ronaldo pokušao "udariti" pomoćnog sudiju

Endin Čaušević

Real Madrid sinoć je na Santiago Bernabeu deklasirao Legiju sa 5:1 u meču trećeg kola grupne faze Lige prvaka.

Kraljevski klub je u dosta otvorenoj utakmici slavio sa visokih 5:1, a iznenađujuće je da Cristiano Ronaldo nije uspio da zatrese mrežu protivnika. Portugalac je bio izuzetno motivisan da postigne svoj 100. gol u evropskim takmičenjima, ali ga jednostavni nije išlo.

Ronaldo je imao nekoliko dobrih prilika no nije se upisao u listu strijelaca. Kako je meč odmicao tako je Portugalac sve više bio nervozniji. Zanimljivu scenu zabilježila je kamera iza gola kada je Ronaldo bijesan zbog lošeg poteza htio da udari jednog od pomoćnih sudija.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi