Igrači Zrinjskog otputovali u Maribor

Bilbija: Borit ćemo se dok god budemo imali nade za prolaz

E. Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog u srijedu igraju revanš utakmicu drugog pretkola Lige prvaka protiv Maribora.

Izabranici Blaža Sliškovića danas su otputovali u Maribor gdje ih u srijedu očekuje revanš utakmica protiv ove ekipe. Pred polazak izjavu za prisutne novinare dao je napadač ove ekipe Nemanja Bilbija koji je kazao da će se Plemići boriti dok god ima nade za to.

"Možemo reći da ćemo se boriti dok god ima nade za to. Moramo dati dva gola, imamo još šanse i moramo se nadati. Uobičajeno smo trenirali, atmosfera je stvarno dobra i nadamo se dobrom rezultatu. Vidjeli smo da možemo igrati s njima, malo je ostavio poraz traga, ali spremili smo se i nećemo se lako predati", rekao je Bilbija.

Podsjećamo, revanš utakmica drugog pretkola Lige prvaka između Maribora i Zrinjskog igra se u 20:15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije