Bilbija: Motivisan sam, s nestrpljenjem očekujem pripreme

Bilbija će debitovati za Sarajevo

Bilbija: Motivisan sam, s nestrpljenjem očekujem pripreme

A. Beganović

Nekadašnji kapiten mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, Nemanja Bilbija, u proljetnom dijelu sezone debitovat će za Sarajevo, pa s velikim nestpljenjem očekuje početak priprema.

"Konačno se završio prvi dio sezone i u prvoj narednoj utakmici Sarajeva steći ću pravo nastupa. Najsretniji bih bio kada bi ova pauza prošla za tren, kako bih izašao u bordo dresu na teren i odigrao svoju prvu zvaničnu utakmicu za Sarajevo. Iza mene je dosta težak period, koji je na svu sreću prošao, i radujem se prozivci, pripremama i utakmicama. Mnogo sam motivisan i, iako je prvi dan pauze, već sada s nestrpljenjem očekujem naše okupljanje u januaru.", kazao je Bilbija za zvaničnu stranicu kluba.

Fudbaleri Sarajeva okupiti će se početkom januara u glavnom gradu BiH, a novi šef stručnog štaba našeg kluba, Robert Jarni, prozivku će izvršiti 10.1.

Prvi dio priprema igrači će odraditi u Sarajevu, te u Hercegovini. U drugom dijelu pripremnog perioda, ekipa će se zaputiti u toplije krajeve, gdje će odigrati nekoliko jakih utakmica kako bi spremni dočekali susret 20. kola BH Telecom Premijer lige u kojem se sastaju sa zeničkim Čelikom.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti