Bilbija: Na Koševo dolazimo po pozitivan rezultat

Borac želi završiti sezonu na najbolji način

Bilbija: Na Koševo dolazimo po pozitivan rezultat

E. Škorić

Pobjedom protiv Slavije u nedjelju fudbaleri Borca su osigurali nastup na međunarodnoj sceni i to treću godinu uzastopno, ali na Koševo u srijedu ne dolaze bez motiva. 

Dojučerašnji prvak želi da ostane na trećem mjestu ispred Sarajeva i Olimpica.

"Igrači u svakoj utakmici moraju da imaju motiva i želje da pobijede. Borac i Sarajevo su veliki klubovi i rivali i siguran sam da će biti dobrog fudbala, ali sam ubijeđen i u to da će moji igrači dati sve od sebe kako bi osvojili najamnje jedan bod i na taj način sačuvali treće mjesto", rekao je trener Slaviša Božičić.

Nemanja Bilbija je bio junak utakmice protiv Slavije i sa dva gola je riješio sve dileme oko pobjednika, a i on kao i svi igrači Borca vjeruju u dobar rezultat na Koševu.

"Iza nas je jedna naporna sezone u kojoj mi jednostavno želimo da jednim pozitivnim rezultatima stavimo tačku. Uspjeli smo izboriti Evropu i na Koševo dolazimo da u jednoj otvorenoj igri pokušamo napraviti kvalitetan rezultat. Prije godinu dana Borac je ovdje pobijedio sa 1:0, a ja ne bih imao ništa protiv toga da i sad bude ovakav rezultat", kazao je Nemanja Bilbija.

Susret Sarajeva i Borca u posljednjem 30. kolu Premijer lige igra se u srijedu. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.