Bilbija napušta Koševo

Bilbija napušta Koševo

M. Skaka

Nemanja Bilbija napustiće FK Sarajevo i u sezoni 2015/16 pronaći novi klub.

Dvadesetčetverogodišnji veznjak je za FK Sarajevo nastupio na ukupno 43 utakmice u protekle dvije godine, pri tome postigavši 10 golova.

"Iza sebe imam dvije lijepe i uspješne godine, na koje samo mogu gledati sa jedne pozitivne strane. O Fudbalskom klubu Sarajevo, nakon isteka mog ugovora, mogu samo reći najbolje stvari i drago mi je što sam imao priliku da osvojim dva trofeja u Bosni i Hercegovini. Želim se zahvaliti svima u klubu na korektnom odnosu sa mnom u protekle dvije godine, navijačima na podršci koju su mi pružali, a mojim već sada bivšim suigračima i svakako prijateljima, želim puno sreće u nadolazećim evropskim utakmicama.", kazao je Nemanja Bilbija, koji je u redove Sarajeva stigao iz FK Vojvodina.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.