Bilbija: Predstojeća sezona biće moja

Mladi reprezentativac BiH za srbijanske medije

Bilbija: Predstojeća sezona biće moja

O. Lekić

Mladi bosanskohercegovački reprezentativac i igrač Vojvodine, Nemanja Bilbija, za srbijanski Sport je rekao da će predstojeća sezona prtoeći u njegovom znaku.

"Povreda je spriječila da pokažem sve što znam, ali predstojeća sezona biće moja", rekao je mladi bh. reprezentativac i dodao:

"Pripreme za predstojeću sezonu su jako teške, ali sve podnosim. Radim maksimalno i borim se za svoje mjesto u timu."

Prve pripreme po dolasku u Vojvodinu, one zimske, bile su u njegovom znaku, no ljetne ne prolaze baš najbolje, odnosno još uvijek se nije upisao u listu strijelaca, ali kako sam Bilbija govori, sve će doći na svoje.

"Sve će doći na svoje. Zimus sam davao golove kao najistureniji igrač, i ta pozicija mi najviše odgovara. Čim sam malo dalje od gola, pogotovo sa strane, kao da ne dolazim do izražaja. Trener odlučuje, a na meni je da radim i da najavim da je predstojeća sezona moja. Da ne razmišljam drugačije, ne bih ni igrao fudbal", zaključio je nekadašnji igrač banjalučkog Borca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.