Bilbija u Borcu iz Čačka ili Sutjesci?

Vojvodina ga šalje na pozajmicu

Bilbija u Borcu iz Čačka ili Sutjesci?

A. Beganović

Kapiten naše mlade reprezentacije, Nemanja Bilbija, u proljetnom dijelu sezone najvjerovatnije neće nositi dres Vojvodine.

Naime, u jesenjem dijelu sezone Bilbija se nije naigrao u Vojvodini, a prema pisanju srbijanskih medija čelnici novosadskog kluba namjeravaju ga poslati na pozajmicu.

Jedna od opcija je član Jelen Superlige, Borac iz Čačka, koji je zagrijan za našeg mladog reprezentativca, a crnogorski mediji pišu da bi Bilbija narednih pola godine mogao provesti u Sutjesci iz Nikšića.

Bilo kako bilo, u ovom trenutku za Bilbiju je pozajmica i najbolje rješenje jer u Vojvodini ni u nastavku prvenstva gotovo sigurno neće imati neku veću minutažu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.