Bilbija u debiju očekuje trijumf

Srbijansko fudbalsko prvenstvo

Bilbija u debiju očekuje trijumf

A. Beganović

Novosadska Vojvodina, za koju od ove polusezone igra i mladi reprezentativac BiH, Nemanja Bilbija, na otvaranju proljetne sezone na svom terenu dočekat će Hajduk iz Kule, a mladi Bilbija za tamošnje medije je izjavio da očekuje pobjedu u svom debiju.

"Iza nas su dugotrajne pripreme koje smo po mom mišljenju odradili na najbolji mogući način. Siguran sam da ćemo svi koji sutra istrčimo na teren dati svoj maksimum kako bismo obradovali naše navijače", rekao je Bilbija i dodao:

"Očekujem da ću u sutrašnjoj formaciji igrati malo iza najisturenijeg Mrđe i da ću u svom prvenstvenom debiju pokazati zašto sam doveden u Vojvodinu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti