Bild: Armin Veh će se više oslanjati na Vedada Ibiševića

Stevens srećom otišao

Bild: Armin Veh će se više oslanjati na Vedada Ibiševića

Stuttgart će u predstojećem prijelaznom roku, prema pisanju Bilda gotovo sigurno prodati jednu zvijezdu. 

Najbliži odlasku prema Bildu je napadač Mohammed Abdellaoue koji bi s erado vratio u Hannover. Hannover je spreman Švabama ponuditi dva miliona eura za Mohammedove usluge, a mali problem može biti to što Stuttgart na ime obeštećenja za pomenutog igrača traži 2.5 miliona eura.

Najbolji strijelac Stuttgarta u prošloj sezoni bio je Vedad Ibišević koji je kraj sezone dočekao nezadovoljan na klupi za rezervne igrače. Njegov odlazak također nije isključen, mada je ugovor važeći do 2016. godine. Uz to, Armin Veh će se sigurno više oslanjati na Ibiševića nego Huub Stevens.

Konstantin Rausch nema dobru sezonu iza sebe. Za njega je također zainteresovan Hannover.

Za Antonia Rüdigera zainteresovani su engelski West Ham i Newcastle, iako je Fredi Bobić uvjeravao navijače da on ostaje u redovima Švaba i naredne sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.