Bild: Bajramoviću prijeti kraj karijere
Naš reprezentativac definitivno nema sreće sa povredama

Zbog čestih povreda

Bild: Bajramoviću prijeti kraj karijere

Današnji list Sport Bild donosi nimalo optimističan članak kada je riječ o zdravstvenom stanju Zlatana Bajramovića.

Naime, Florina Wickert u tekstu naslova - «Zlatan Bajramović - da li će ikada više biti zdrav» prenosi riječi eksperata koji su jedinstvenog mišljenja da je Bajramović igrač pred kojim je trebala biti velika karijera, ali....

Nakon što od novembra 2007. godine ni jednu utakmicu nije odigrao od početka do kraja, moglo bi se reći da je naš reprezentativac možda najveći «peh» u Bundersligi. No, nakon serije povreda i odsustvovanja sa terena Bajramović je smogao snage da nastupi za reprezentaciju BiH u Genku, u kvalifikacijama za plasman na SP 2010. godine gdje je postigao čak i gol.

Naš internacionalac nedavno je operisao veliki prst na nozi i nada se da će u narednoj sezoni biti u top-formi, a ovo je bila četvrta ozljeda u tekućoj sezoni.

«Šta se veće još treba desiti? Lošije od onog što mi se desilo u posljednjih godinu i po dana se ne može dogoditi», kaže Bajramović.

List na kraju teksta zaključuje da «Bajramoviću, koji je na početku slavljen kao veliki talent, prijeti kraj karijere».

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije