Bilić govorio o dolasku Begovića u West Ham

Hrvatski stručnjak demantovao medije

Bilić govorio o dolasku Begovića u West Ham

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Asmir Begović na kraju sezone će najvjerovatnije napustiti Chelsea jer na Stamford Bridgeu nema dovoljnu minutažu.

Begović je ove zime imao nekoliko zanimljivih ponuda i mnogi su vjerovali da će napustiti Chelsea. Ipak, bh. golman je odlučio ostati prema svemu sudeći do kraja ove sezone kada je potražiti novi klub. Posljednjih sedmica najviše se povezivao s West Hamom, a svoj komentar o ovim špekulacijama dao je i trener ovog kluba Slaven Bilić.

"Posljednja tri prelazna roka smo bili povezivani s mnogim igračima uključujući i Chealsejevog golmana Asmira Begovića. Ipak, u svim tim prelaznim rokovima nekoliko puta sam rekao da je jedina pozicija za koju nemamo interes da dovodimo nove igrače upravo pozicija golmana. Sretan sam sa Adrianom i Randolphom i želim da oni budu tu i naredne godine", rekao je Bilić, te dodao:

"U fudbalu nikada ne možete biti sigurni jer se stvari mogu promijeniti preko noći. Šuška se da je jedan od golmana nesretan, ali ću ja uraditi sve da ga uvjerim da ostane u klubu ukoliko on izrazi želju da ide".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi