Bilić izostavio Eduarda sa spiska

Bilić izostavio Eduarda sa spiska

Selektor Hrvatske Slaven Bilić nije pozvao Eduarda za kvalifikacioni susret koji Hrvatska 6. juna igra sa Ukrajinom na Maksimiru.

Napadač Arsenala je povrijeđen i nije sigurno da bi uopšte mogao zaigrati. Za četvrtak je zakazan pregled kod doktora kojim bi se definitivno trebala potvrditi ozbiljnost Eduardove povrede, nakon čega bi ga Bilić ipak mogao uvrstiti u spisak reprezentativaca Hrvatske.

Bilić je za susret kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2010. godine pozvao slijedeće igrače: Golmani: Pletikosa, Runje, Subašić, odbrana: Ćorluka, Robert Kovač, Šimunić, Pranjić, Drpić, Vejić, Čale, veza: Jurić, Vukojević, Pokrivač, Leko, Modrić, Srna, Kranjčar, Rakitić, Gabrić, napad: Olić, Petrić, Klasnić, Mandžukić, Kalinić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.