Bilić: Još smo bliži drugom mjestu
Slaven Bilić

Nakon debakla u Engleskoj

Bilić: Još smo bliži drugom mjestu

Hrvatska je nakon poraza od Engleske razočarana, ali će se u utakmici protiv Kazahstana za mjesec dana vratiti na najbolji mogući način i sada je bliže drugom mjestu u grupi nego prije, kazao je selektor hrvatske reprezentacije Slaven Bilić.

"Mi nakon poraza od Engleske nismo pali, on nas je pogodio jer je tako specifičan i visok. Imamo toliko snage i vjere u naše igrače i siguran sam da ćemo se vratiti na najbolji mogući način u Kazahstanu za mjesec dana", rekao je Bilić.

"Sada smo bliži drugom mjestu nego u srijedu prije odigranih utakmica. Slična je situacija bila i 1997. kada smo išli u Sloveniju i nadali se da Danci neće izgubiti od Grčke", dodao je hrvatski selektor.

Bilić je rekao da su "ovi igrači najbolji hrvatski igrači i mi stojimo milijun posto iza njih, ali nismo mogli parirati protivniku koji je bio tako inspiriran i kojeg su podigla dva rana gola".

"Englezi su bili superiorni na svakom dijelu terena, a ne samo na lijevom boku", ocijenio je hrvatski selektor odgovarajući na pitanje novinara o problematičnom lijevom boku hrvatske reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.