Bilić: Mourinho je najbolji svjetski trener

Hrvatski selektor o Portugalcu

Bilić: Mourinho je najbolji svjetski trener

Adnan Beganović

Selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Slaven Bilić nakon finalnog susreta Lige prvaka rekao je da je Jose Mourinho još jednom pokazao da je najbolji trener današnjice.

"Bila je to dosta tvrda utakmica, no na kraju je pobijedila bolja momčad. Obje momčadi imale su po nekoliko prilika, ali presudila je individualna kvaliteta", rekao je za hrvatske medije Slaven Bilić i dodao:

"Nema nikakve dvojbe. Mourinho je najbolji trener današnjice. Kada je doveo Milita svi su se pitali, šta će mu taj?Međutim, čovjek mi je donio prvenstvo, Kup i Ligu prvaka."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije