Član UO FK Sarajevo

Bilić: Navijači su zaslužili da im se sve kaže

Jedan od članova novog Upravnog odbora FK Sarajevo Senad Bilić obratio se medijima danas na Press konferenciji.

"Nisam nikada imao sportsku funkciju u nekom klubu, ali već 50 godina sam navijač FK Sarajevo. Svi su me pitali zašto sam tu, a ja sam rekao da je upravo sada vrijeme da se nešto uradi. Mi nismo sportski segment, nismo iz tog filma i nećemo se u to miješati. Naš zadatak je da uspostavimo sistem, ali ne kažem da ranije nije bilo sistema. Klub nije u raspadu sistema, nego nije imao adekvatne rezultate, a sve ostalo je funkcionisalo", rekao je Bilić i nastavio:

"Nas su zvali Sjeverna Koreja, a mi smatramo da ste vi zaslužili da imate sve informacije jer to navijače zanima. Navijači su zaslužili da im se sve kaže i na taj način ćemo eliminisati priče o lopovima, kriminalcima i slično. Već poduzimamo neke korake, nećemo javno, a jučer smo kontaktirali Slavišu Vukičevića i Semjona Miloševića koji su prihvatili da sarađuju sa našim klubom. Trenutno nisu u zemlji, ali će doći da sjednemo i razgovaramo. Ovdje smo volonteri, niko nije došao da zaradi nešto".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi