Bilić objavio popis za Gruziju

Bilić objavio popis za Gruziju

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić objavio je danas popis igrača za kvalifikacijsku utakmicu za Euro 2012. protiv Gruzije.

Na popisu za utakmicu koja se igra 3. lipnja u Splitu su 24 imena. Bilić ne može računati na Niku Kranjčara, koji susret propušta zbog kartona, dok je Ivan Rakitić ozlijeđen.

Među ozlijeđenima su i lijevi branič Dnjipra Ivan Strinić, te napadač Kaiserslauterna Srđan Lakić, koji je u završnici Bundeslige pokazao dobru formu.

Hrvatska je 26. ožujka u Tbilisiju izgubila od Gruzije 1:0 golom Kobiašvilija u 90. minuti.

Na tablici kvalifikacijske skupine F vodi Grčka s 11 bodova, Hrvatska sa jednakim brojem odigranih susreta ima 10 bodova, slijedi Izrael također sa 10, ali i utakmicom više, dok Gruzija ima 9 bodova.

POPIS IGRAČA:

VRATARI: Vedran Runje (Lens), Stipe Pletikosa (Tottenham), Vjekoslav Tomić (Karabuk)

BRANIČI: Vedran Ćorluka (Tottenham), Josip Šimunić (Hoffenheim), Gordon Schildenfeld (Sturm), Šime Vrsaljko (Dinamo Zagreb), Dejan Lovren (Lyon), Domagoj Vida (Bayer Leverkusen), Manuel Pamić (Sparta Prag).

VEZNI IGRAČI: Darijo Srna (Šahtar), Danijel Pranjić (Bayern), Luka Modrić (Tottenham), Milan Badelj (Dinamo Zagreb), Ivan Perišić (Club Brugge), Ognjen Vukojević (Dinamo Kijev), Tomislav Dujmović (Dinamo Moskva), Drago Gabrić (Ankaragucu).

NAPADAČI: Eduardo Da Silva (Šahtar), Mladen Petrić (HSV), Nikica Jelavić (Glasgow Rangers), Mario Mandžukić (Wolfsburg), Nikola Kalinić (Blackburn), Ante Vukušić (Hajduk).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.