Bilić odabrao 20 igrača za Slovačku

Prijateljski susret

Bilić odabrao 20 igrača za Slovačku

O. Lekić

Fudbalska reprezentacija Hrvatske 11. avgusta odigrat će prijateljski susret sa Slovačkom, a selektor naših zapadnih susjeda, Slaven Bilić, objavio je imena 20 igrača na koje računa za spomenuti susret.

Na spisku Slavena Bilića nalaze se:  Runje, Subašić, Šimunić, Ćorluka, Strinić, Schindelfeld, Buljat, Vukojević, Srna, Modrić, Rakitić, Dujmović, Gabrić, Pranjić, Kranjčar, Eduardo da Silva, Olić, Petrić, Jelavić, Mandžukić.

"U proteklim kvalifikacijskim ogledima stvorili smo fond od 29-30 igrača koji bi trebali iznijeti kvalifikacije. Za ovakvu utakmicu brojku od 20 igrača smatram dovoljnom", rekao je Bilić za hrvatske medije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.