Bilić ostaje selektor Hrvatske

Danas donijeta odluka

Bilić ostaje selektor Hrvatske

Adnan Beganović

Iako se nakon neuspjeha hrvatske fudbalske reprezentacije u tamošnjim medijima špekulisalo o odlasku Slavena Bilića i njegovog stručnog štaba s kormila reprezentacije, danas je Bilić potvrdio da ostaje selektor.

„Mišljenje igrača znamo, s njima živimo tri i pol godine, oni su nam privrženi i odani. Jutros sam se našao s čelnicima HNS-a i oni su nam dali povjerenje. Podrška javnosti i danas je nevjerojatna. Davno sam govorio da je naša želja za ostankom velika. Stručni štab vjeruje igračima, imamo veliku želju i energiju da ostanemo, a imamo i veliku obavezu prema igračima, HNS-u, navijačima i medijima. Kad je Savez dao podršku, mi smo zaključili da ostajemo i dalje”, rekao je Slaven Bilić za hrvatske medije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.