Bilić preuzima Tottenham?

Nakon Evropskog prvenstva

Bilić preuzima Tottenham?

Midhat Šljivak

Selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Slaven Bilić, mogao bi od naredne sezone preuzeti ekipu londonskog Tottenhama.

Bilić je prisustvovao utakmici između Tottenhama i Swanseaja, a prema pisanju hrvatskih i engleskih medija, tu posjetu White Heart Laneau je iskoristio i za pregovore sa čelnicima Spursa o preuzimanju ekipe na kraju sezone.

"Vrlo sam zainteresovan za posao glavnog menadžera Tottenhama. Spursi su veliki klub sa svijetlom budućnošću", izjavio je Bilić za ostrvske medije.

Budući da je trenutni menadžer Pijetlova Harry Redknapp veoma blizu preuzmanja selektorske pozicije u reprezentaciji Engleske, izvjesno je da ovakav rasplet sa Bilićem na klupi Tottenhama ima smisla, a to  bi također vjerovatno značilo i ostanak Luke Modrića u timu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti