Bilić u pregovorima sa drugoligašem

Trenutno bez angažmana

Bilić u pregovorima sa drugoligašem

Hrvatski trener Slaven Bilić na pragu je novog angažmana.

Pedesetogodišnji Bilić je bez posla otkako je u oktobru prošle godine dobio otkaz u Ittihadu iz Saudijske Arabije, no čini se kako neće još dugo pauzirati, jer je sve više klubova koji ga žele.

Nakon što se prethodnih sedmica povezivao sa Celticom, za Bilićeve usluge je sada zainteresovan i West Bromwich Albion s kojim su navodno već uspostavljeni pregovori oko eventualne saradnje.

Express and Star piše da ukoliko se ne uspiju dogovoriti, ovaj klub koji se trenutno takmiči u Championshipu, ima u planu održati također razgovore sa Chrisom Hughtonom ili Chrisom Wilderom.

Bilić je želja West Bromwich Albiona bio i krajem 2017. godine, no tada je ponudu ovog kluba odbio.

Podsjetimo, Bilić ne posljednji put na Ostrvu radio u razdoblju od 2015. do 2017. godine kada je vodio West Ham.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi