Bilić uvažio Pranjićevu ispriku

Bilić uvažio Pranjićevu ispriku

Edmir Škorić

Selektor hrvatske reprezentacije Slaven Bilić i stručni štab prihvatili su ispriku Danijela Pranjića koji je udaljen iz kruga reprezentativaca zbog neprimjerenog ponašanja nakon prijateljske utakmice odigrane 10. avgusta protiv Irske u Dublinu.

Ipak, bočni igrač Bayerna neće konkurirati za predstojeće kvalifikacijske utakmice za odlazak na EURO 2012. protiv Malte i Izraela, koje se igraju 2. i 6. rujna, objavljeno je na službenim internetskim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza (www.hns-cff.hr).

Slaven Bilić razgovarao je s Pranjićem, a o cijeloj situaciji  detaljnije će se očitovati na konferenciji za medije u srijedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti