Bilić: Zadovoljan sam grupom

Nakon izvlačenja grupa za Euro 2012

Bilić: Zadovoljan sam grupom

Selektor hrvatske reprezentacije, Slaven Bilić, zadovoljan je grupom za Euro 2012, a Hrvatska će u okviru grupe C igrati protiv Italije, Španije i Irske.

"Možda će neko pomisliti da sam poludio, ali ja sam vrlo zadovoljan sa žrijebom", kazao je selektor hrvatske nogometne reprezentacije, Slaven Bilić, te dodao:

"Skupina nije lagana, ali zapravo nijedna od ovih skupina nije lagana. Bit će privilegija igrati sa svjetskim i europskim prvacima Španjolcima, te bivšim svjetskim prvacima Italijanima. Čekaju nas dvije historijske utakmice. Protiv Iraca će biti ratnička utakmica, u kojoj ćemo morati fizički biti ravnopravni s Ircima u dvobojima, ali s njima se ipak da igrati. Bit će teško, ali mislim da imamo šanse i nadam se prolazu u četvrtfinale."

Prvu utakmicu Hrvatska igra 10. juna u poljskom Poznanju s Irskom, druga je sa Italijom 14. juna također u Poznanju, a u zadnjem kolu 18. juna u Gdanjsku sa Španjolskom. 

"Nije tajna da smo željeli skupinu u Ukrajini, jer smo bili bili vrlo zadovoljni s ponuđenom bazom Šahtara. Nismo još odlučili, ali kako let iz Ukrajine u Poljsku ipak traje dva sata, vjerojatno ćemo svoju pripremnu bazu ipak imati u Poljskoj", zaključio je Bilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti