Biliću prijeti otkaz

Nakon poraza u Grčkoj

Biliću prijeti otkaz

Adnan Beganović

Fudbalska reprezentacija Hrvatske sinoć je u Grčkoj poražena od domaće selekcije (2:0), te je tako kolo prije kraja kvalifikacija prvo mjesto prepustila sinoćnjem protivniku, a ovaj poraz mogao bi Slavena Bilića koštati posla.

Iako još uvijek Vatreni imaju izgleda za direktan plasman na Evropsko prvenstvo, loša igra i sinoćnji poraz najvjerovatnije će, bar prema pisanju hrvatskih medija, selektora Bilića koštati posla.

Hrvatska u utorak igra protiv Latvije, a za ponedjeljak je zakazana hitna sjednica Izvršnog odbora HNS-a, na kojoj bi Biliću mogao biti uručen otkaz.

"Ovako dalje više ne ide! Sva je sreća da je ovdje bio gotovo kompletan Izvršni odbor, u nedjelju ćemo održati konzultacije, a u ponedjeljak će biti sjednica na kojoj ćemo odlučiti o novim koracima uoči utakmice protiv Latvije. Povući ćemo neke važne poteze", za hrvatske medije je istakao predsjednik HNS-a, Vlatko Marković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti