Biliću se "trese" stolica, West Ham našao zamjenu

Dva trenera u borbi za trenersko mjesto

Biliću se "trese" stolica, West Ham našao zamjenu

E. Čaušević

West Ham je prošle sezone uz Leicester bio najveće iznenađenje u engleskoj Premier ligi.

Ekipa Slavena Bilića prošle sezone pružala je odlične rezultate, ali sve se preokrenulo početkom nove sezone. U ovoj sezoni londonska ekipa nikako da dođe do pobjede, a sve više se govori o tome da će hrvatski stručnjak dobiti otkaz.

Engleski mediji špekulišu da će čelnici kluba dati još jednu priliku Biliću, ali da su njegove zamjene već spremne. Navodno, West Ham u rezervi ima dva stručnjaka koja su spremna da preuzmu londonski klub.

Kako piše Telegraph kandidati da zamijene Bilića na klupi West Hama su Rudi Garcia i Roberto Mancini. Oba stručnjaka su posljednji angažman imala u italijanskoj Seriji A. Garcia je trebao preuzeti Southampton, ali se u posljednji trenutak predomislio. Mediji u Engleskoj vjeruju da je to najbolji dokaz da je ostvaren kontakt s West Hamom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi