Bilino polje će biti spremno za kvalifikacije

Posjeta delegacije N/FSBiH Zenici

Bilino polje će biti spremno za kvalifikacije

M. Skaka

Visoka delegacija N/FSBiH danas je posjetila Bilino polje koje je trenutno u fazi rekonstrukcije.

Delegaciju N/FSBiH sačinjavali su Ivica Osim, Safet Sušić i generalni sekretar Jasmin Bakovć, a ispred investitra radova, Općine Zenica dočekao ih je Načelnik Općine Zenica, Husein Smajlović.

Načelnik Smajlović izvjesio je goste o toku radova i dao je čvrsta uvjerenja da će svi radovi biti završeni na vrijeme i da će teren biti spreman za septembarske kvalifikacione utakmice naše najjače selekcije.

Ivica Osim i Safet Sušić su bili jako zadovoljni onim što su vidjeli i ponovili su želju da upravo na ovom stadionu naša najbolja selekcija bude domaćin utakmice protiv Latvije 11. septembra. U sklopu ove posjete delegacija je obišla i trening centar NFSBIH na Crkvičkom brdu.

Gosti su nakon posjete sportskih gradilišta u Zenici, uputili se u hotel Zenica na ručak, a Ivica Osim, prilikom izlaska iz hotela za medije je izjavio kako je Zenica dala svoj maksimum za izgradnju i renovinranje sportskih objekata i da su veliki optimisti povodom završetka radova na vrijeme. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.