"Bilo je gotovo kad je Pjanić pogodio"

Trener Lyona Claude Puel

"Bilo je gotovo kad je Pjanić pogodio"

Trener Lyona Claude Puel sijao je od sreće nakon utakmice u kojoj je Miralem Pjanić svojim golom iz Lige prvaka izbacio Real Madrid.

"Ovo je noć u kojoj morate čestitati Lyonu. U drugom poluvremenu bili smo spektakularni i dobro organizovani. U prvom dijelu Real nas je bacio na konopce i bili smo sretni što je Higuain promašio ono što je promašio. Međutim, uspjeli smo odoliti. U drugom dijelu na terenu je bila sasvim druga priča. Mnogo smo organizovanije djelovalali na terenu i kontranapadi su nam išli dobro. Miralem Pjanić je pogodio i tada sam znao da je sve bilo riješeno", kazao je trener Lyona.

Puel se osvrnuo i na kolegu na drugoj strani.

"Manuel Pellegrini je veliki trener i večeras je napravio veliki posao, međutim, mi smo uspjeli u svojoj namjeri", dodao je Puel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.