"Bilo je vruće, jedva smo disali"

Damir Kojašević nakon pobjede u Čitluku

"Bilo je vruće, jedva smo disali"

Mladi vezista Sarajeva Damir Kojašević odlično je krenuo u novu sezonu, baš kao i njegova ekipa.

Sarajevo je danas u Čitluku do nogu, sa 4:1, potuklo GOŠK iz Gabele, te se nakon dva odigrana kola popelo na vrh tabele Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine.

Kojašević je protiv GOŠK-a postigao vodeći gol za bordo tim, što mu je već drugi gol ove sezone.

"Bilo je jako teško igrati danas, pogovoto u prvom poluvremenu. Mislim da je u Čitluku bilo barem 40 stepeni, jedva smo disali, zaista", kaže Kojašević za SportSport.ba.

"Ipak, to nam nije smetalo da dobro odigramo. Drago mi je da sam se ponovo upisao u strijelce, ali još mi je draže što je ekipa odigrala ovako dobro. Međutim, moramo smiriti stvari da se ne digne nikakva euforija nakon samo dva odigrana kola. Istina je da smo na čelu tabele, ali do kraja je mnogo ostalo, pa je rano pričati o titulama", dodao je Kojašević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.