Bilo jednom na Piroti

Premijer liga, 14 kolo

Bilo jednom na Piroti

U susretu između Travnika i Modriče gledoaci na stadionu Pirota mogli su vidjeti nesvakidašnju nogometnu predstavu za naše prostore sa čak 11 postinutih pogodaka.

Prvo poluvrijeme na Piroti nije bilo ništa drugačije u odnosu na druge utakmice i završeno je rezultatom 1-1. Međutim u drugo poluvrijeme gosti ulaze ofanzivnije i u vremenskom razmaku od 10 minuta, Kujundžić postiže tri gola i dovodi Modriču u vodstvo od 4-1.

Već tada se činilo da će Modriča vrlo lako do gostujućih bodova. Sredinom drugog dijela na 2-4 smanjio je Sarajčić da bi nedugo zatim na 2-5 povećao Joco Stokić.

Nakon tog pogotka publika sa stadiona Pirota, nezadovoljna igrom svojih ljubimaca počela je napuštati tribine. U nastavku susreta Travnik smanjuje na 3-5, a trener Vezira na teren šalje čak 4 napadača nakon čega su Travničani preko Dudića uspjeli smanjiti na 4-5 a pred sam kraj susreta na 5-5 poravnao je Ćurić.

Možda je remi i bio najrealniji ishod ovog meča ali tako nije mislio iskusni Feđa Dudić koji u sudačkoj nadoknadi pogađa za 6-5 i Travniku donosi veliku pobjedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.