Reprezentativci će i večeras imati podršku BHF-a

Bilo kuda, BH Fanaticosi svuda

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će u Cuiabi odigrati susret drugog kola na Svjetskom prvenstvu protiv Nigerije. 

Izabranici Safeta Sušića imat će podršku od BH Fanaticosa i u srcu Južne Amerike. Najbrojnija i najveća navijačka skupina i večeras će bodriti reprezentaciju Bosne i Hercegovine ili kako oni vole reći njihove Ljiljane. 

"Nažalost stanje je kritično, kao što i jeste. Moramo malo pomagati i ovim Brazilcima da bi bili na našoj strani, jer ima mnogo Nigerijaca. Nadamo se pobjedi, ja bi rekao Pjanić iz slobodnjaka i Džeko," rekao je BH Fanaticos Dženan u šali za SportSport.ba

BH Fanaticosi koji su uvijek uz reprezentaciju ističu kako idu na sve utakmice i da je za njih ovo najčudnovatije gostovanje do sada. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.