Biondini ostaje u Cagliariju
Biondini je ove sezone prikazao odlične igre, što je nagrađeno pozivom u reprezentaciju

Serie A

Biondini ostaje u Cagliariju

U sedmici kad mu se ostvario san pozivom u reprezentaciju Italije Davide Biondini je rješio i svoju budućnost. 26-godišnji vezista Cagliarija je potpisao novi četverogodišnji ugovor sa sardinijskim klubom.

Davide Biondini je odličnim igrama u posljednje vrijeme natjerao selektora Italije Marcella Lippija da ga pozove u nacionalnu reprezentaciju  za prijateljsku utakmicu protiv Švedske koja se u srijedu igra u Ceseni, inače rodnom gradu Biondinija, što ga posebno veseli.

Pored Biondinija u narednih nekoliko dana se očekuje da Cagliari rješi pitanje svoje druge zvijezde Danielea Contija, koji bi također trebao potpisati novi ugovor. Conti je sin proslavljenog talijanskog igrača Bruna Contija, trenutno sportskog direktora Rome, a Bruno je ujedno i menadžer sina Danielea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije