Birmingham nudi 12 miliona eura za Vedu

Prema pisanju otočkih medija

Birmingham nudi 12 miliona eura za Vedu

Adnan Beganović

Engleski sedmični list News of the World piše da je Birmingham City jako zainteresiran za usluge našeg reprezentativca Vedada Ibiševića.

Prema pisanju News of the Worlda čelnici Birminghama već duže vrijeme prate našeg reprezentativca i navodno će učiniti sve što je u njihovoj moći da Ibiševića u klub dovedu već u januarskom prelaznom roku.

Prema navodima ovog lista engleski premierligaš spremio je ponudu vrijednu 12 miliona eura za Ibiševića, a također se navodi da su čelnici Birminghama istu spremni za nijansu podići.

Podsjetimo, Ibišević ima ugovor sa Hoffenheimom do ljeta 2013. godine, a da li će klub prodati našeg reprezentativca saznat ćemo u januaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.