Birmingham se dogovorio sa Spursima za Keanea
Uglavnom je grijao klupu

Prema pisanju engleskih medija

Birmingham se dogovorio sa Spursima za Keanea

Robbie Keane uglavnom grije klupu u Tottenhamu i izvjesno je da će napistiti White Hart Lane. Engleski mediji navode da su Spursi sve dogovorili sa Birminghamom.

Prema pisanju engleskih medija, Tottenham i Birmingham su se dogovorili oko irskog napadača. Navodno, City bi trebao na račun Pijetlova odmah uplatiti četiri miliona, te dva naknadno.

Ukoliko se ovo ispostavi tačno, onda će ostati da Keane dogovori uvjete kako bi prešao na St. Andrews i pridružio se dojučerašnjem saigraču Davidu Bentleyju koji će u redovima Birminghama do kraja sezone provesti kao posuđen igrač.

Velika je konkurencija u napadu Tottenhama, a 30-godišnji napadač nikako ne može da se izbori za mjesto kod Harryja Redknappa. Prošle godine, jednu polusezonu je proveo na posudbi u Celticu, no sada izgleda zauvijek napušta White Hart Lane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.